NRdoet
Veiligheidskundige Trainer Vertrouwenspersoon voor het kleine MKB

Inzet en tarieven


Wat is veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer is meer dan alleen een nette omgeving waar medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken. Om aan de wet te voldoen, geef je aandacht aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de medewerkers. Maar hoe dan? En wat moet je  dan precies regelen? 

Als je wel wat anders te doen hebt dan dit allemaal uit te zoeken, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef je alle informatie die je nodig hebt om aan de wet te voldoen. Door veiligheidskundige ondersteuning, het geven van trainingen en als extern vertrouwenspersoon. 


Inzet 

Samen bepalen we hoe ik kan helpen de praktische doelen te bereiken en welke inzet en aanpak het beste past bij het bedrijf.

Mijn inzet kan éénmalig of regelmatig zijn. Flexibel of juist op vaste dagen en tijden. We zoeken naar de inzet die past bij jou en het bedrijf.
Na afronding van een opdracht kun je altijd weer een beroep op me doen. Ik sta je dan graag telefonisch, via mail, app of persoonlijk graag weer bij.


Met Natascha van NRdoet is het prettig samenwerken. Zeer kundig en met veel enthousiasme om issues samen of zelfstandig aan te pakken. Je kunt met een gerust hart je bedrijfsveiligheid door Natascha laten verbeteren of deze met haar hulp professioneel uitbouwen. Trainingen en keuringen kun je via NRdoet uitbesteden, wat het pakket compleet maakt. Voor iedere kleine MKB'er is NRdoet onmisbaar! - R. Hitman, Heusinkveld Engineering


Bepaal zelf hoeveel je wilt uitbesteden 

Je kiest voor deze inzet, als je voldoende capaciteit hebt om een plan zelf met je team te delen en aan de slag te gaan.

  1. Je krijgt een op jouw bedrijf toegespitst operationeel advies. Dit kan op basis van de RI&E zijn of wanneer behoefte is aan procesoptimalisatie.
  2. Je zorgt zelf voor de communicatie, training, implementatie en borging. 

♦♦ 

Of je kiest ervoor om het advies door mij te laten overbrengen middels een presentatie, bijeenkomst of training op de werkvloer welke past bij jouw team. 

  1.  Je krijgt een op jouw bedrijf toegespitst operationeel advies. 
  2. Ik verzorg de communicatie aan en training van jou en je team.
  3. Jij en je team zorgen zelf voor de implementatie en borging.

♦♦♦

Ook kun je ervoor kiezen dat ik in actie kom om het plan van begin tot eind met jouw team te implementeren.

  1.  Je krijgt een op jouw bedrijf toegespitst operationeel plan. 
  2. Ik verzorg de communicatie aan en training van jou en je team.
  3. Dan zorg ik, samen met jouw team, voor de implementatie.
  4. Jij en je team krijgen de tools om een nieuwe werkwijze te borgen.
  5. Na de afronding hou ik contact en sta ik paraat als je me nodig hebt.


Als het tijd is voor verandering, kies jij wat, hoe en wanneer 

WhatsAppTarieven

Een investering in de diensten van NRdoet is een investering in oplossingen, meer veiligheid en een positieve mindset op de werkvloer. Gewoon door zaken praktisch aan te pakken. Daarbij laat ik altijd iets achter waar je langdurig baat bij hebt. 

Voor de trainingen en inzet als vertrouwenspersoon staan vaste bedragen.

Voor veiligheidskundige ondersteuning maak ik een duidelijke offerte waardoor je niet achteraf voor verassingen komt te staan. Een evt. toetsing van de RI&E is niet meegenomen in de offertes.

Ik geef je de inzet die past bij jouw bedrijf en wensen. 


NRdoet AV_1.pdf (131.41KB)


Voor de inhoud van deze website en mijn diensten maak ik gebruik van mijn eigen kennis en ervaring, de kennis en ervaring van deskundigen, van professionele websites en boeken gericht op het betreffende onderwerp. Echter, de informatie op deze website is aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. 

NRdoet behoudt zich het recht voor om de inhoud te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. NRdoet aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige diabolic traffic bot waarnaar via hyperlinks verwezen wordt.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn