Advies, training en actie op de werkvloer van het MKB

Ik ben geen volger, maar ik volg wel mensen. 

Gewoon omdat ik ooit iets op het juiste moment las of hoorde waar ik iets mee kon.

Sommige mensen zeggen één keer zoiets. Anderen vaker. Dan ‘volg' ik ze dus en blijf ik leren. 

Hier een paar van die mensen.

Michael Pilarzcyk, omdat ik door een podcast een belangrijke keuze maakte. Ik heb nu zijn boeken gelezen, alle podcasts geluisterd en ga binnenkort voor de tweede keer naar zijn seminar. Oké, beetje volger dan.

Jelle Hermus door zijn boek Steeds Leuker omdat het me duidelijk maakt dat ik niet veel nodig heb voor een leuk leven.

Floor Schut die mijn onuitgesproken gedachten 'gewoon' hardop zegt, waardoor ik er niet onderuit kom in actie te komen.

Miro Peters die schrijfadviezen geeft op een manier waar ik om moet lachen, waarna ik inlog op mijn site om iets aan te passen of geïnspireerd ben voor een stukje tekst.

Ben Tiggelaar, omdat hij in De Ladder goed uitlegt wat nodig is om verandering te bestendigen. En door al zijn 'MBA in één dag' boeken waarin hij een samenvatting geeft van verschillende management- en leiderschapsstijlen, strategieën en ondernemerschap. Door te 'dromen, durven, doen' kom ik er wel.

En dan nog alle ondernemers waarmee ik kennismaak en zoveel van leer.

Maar ik ben geen volger. Da's eng ;-)

 

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn