FLEXIBELE VEILIGHEIDSKUNDIGE ONDERSTEUNING
voor het MKB in Groningen, Friesland en Drenthe

NRdoet BLUEPRINT

Met de NRdoet BLUEPRINT los je die risico's op en voorkom je ze in de toekomst. 

Met de GRATIS MINI SCAN heb je de risico's in jouw bedrijf zichtbaar gemaakt. 

De volgende stap is het toepassen van de BLUEPRINT. Dit zijn praktische tools die iedereen begrijpt en waarmee iedereen kan werken. 

Door de tools toe te passen zorg je voor een goede flow in jouw bedrijfsproces. 

 

1. Op de MINI SCAN volgt de QUICK SCAN. Een uitgebreide opname van de processen in jouw bedrijf. Op basis van de uitkomst krijg je praktisch advies over de wijze waarop verbeteringen zijn te realiseren en je de tools uit de NRdoet blueprint kunt toepassen. 

2. De uitkomsten van de scans en het advies deel ik eerst met jou. Na jouw akkoord geef ik  een korte presentatie aan jouw team. De inhoud is toegespitst op jouw medewerkers en de processen in jouw bedrijf. Ik laat zien hoe je, samen met je team, de processen naar een hoger niveau kunt tillen.

3. Na de presentatie implementeren we de verbeteringen. Dit kunnen lean-tools zijn, proceswijzigingen, het vastleggen van nieuwe of bestaande werkzaamheden. Het optimaal inzetten van medewerkers kan ook van grote toegevoegde waarde zijn. Net als orde & netheid, de basis voor overzicht en structuur. 

4. Ongeveer 2 maanden na de implementatie kom ik langs voor een 2e gratis mini scan. Hieruit zal blijken of de verbeteringen zichtbaar zijn en of de tools nog op de juiste manier gebruikt worden. We bespreken samen of ik nog ergens mee kan helpen. 

Je krijgt een basis die zo is ingericht dat toekomstige problemen slechts issues zijn die snel door je eigen tevreden medewerkers opgelost worden. 

De doorlooptijd van de QUICK SCAN en de implementatie van de NRdoet blueprint is afhankelijk van diverse factoren. Na de intake geef ik hiervoor een indicatie. 

JA, IK WIL EEN INTAKE

 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn