RI&E EN VEILIGHEIDSKUNDIGE ONDERSTEUNING
voor het kleine MKB in Groningen, Friesland en Drenthe

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en veiligheid in Groningen, Friesland en Drenthe

Van de RI&E, veiligheidskundige training en ondersteuning tot brandjes blussen, werkplaatsinrichting en de praktische implementatie van jouw plan. 

NRdoet brengt veiligheid én operationele zaken in jouw bedrijf op orde

Heb je de RI&E al ingevuld en is de veiligheid op de werkvloer goed op orde? Voldoe je aan alle wettelijke veiligheidseisen? Heeft jouw preventiemedewerker voldoende tijd en kennis? Heb je weinig verzuim en geen ongevallen? Of heb je net als vele anderen geen tijd om de risico's te inventariseren en beheersbaar te maken?

Ik zorg voor jouw RI&E en geef de persoonlijke veiligheidskundige training en ondersteuning die past bij jouw bedrijf. Je voldoet dan aan de Arbowetgeving, voorkomt je ongevallen en verzuim en, ook niet onbelangrijk,  je voorkomt boetes van de SZW. 

Je kunt kiezen voor een RI&E abonnement met veiligheidskundige ondersteuning of de diensten los aanvragen.

Een RI&E doen om met die informatie je eigen bedrijf veilig máken klinkt misschien niet leuk, maar het veilig hébben is dat natuurlijk wel. 

Voordelen van een abonnement voor de uitvoering van de RI&E, plan van aanpak en veiligheidskundige ondersteuning

  • je herkent de risico's in jouw bedrijf
  • je ontdekt wat nodig is om risico's weg te nemen 
  • je hoeft zelf niets uit te zoeken
  • je wordt regelmatig getriggerd
  • je leert wat nodig is om aan de wet te voldoen
  • je voorkomt ongevallen en verzuim


MEER OVER VEILIGHEIDSKUNDIGE ONDERSTEUNING

Zaken komen voor elkaar. Ik help je als sidekick graag en snel met het realiseren van praktische zaken, het verbeteren van operationele processen en de verbinding tussen medewerkers. 

Onderzoek de  verbetermogelijkheden van de processen in jouw bedrijf met de NRdoet blueprint én voer deze door. Start met de GRATIS MINI SCAN.

MEER OVER DE SIDEKICK

ERVARINGEN met NRdoet

"Bij Heusinkveld hebben we NRdoet gevraagd ons te ondersteunen bij alles wat veiligheid aangaat. Werkelijk alles wordt desgevraagd opgepakt en opgelost, van de volledige RI&E met de toets, tot toolboxen en VIB's. Met de kennis van zaken van NRdoet ben je verzekerd van een tot in de puntjes uitgewerkte veiligheidsportfolio!"

"Als iemand het woord executiekracht begrijpt, dan is het Natascha. Of het nu gaat om (creatieve) oplossingen bedenken, de organisatorische lijnen uitzetten of om het najagen van de uitvoering. Tel daarbij op dat Natascha een prettig persoon is om mee samen te werken. Kortom: Natascha kun je om een boodschap sturen!"

"Natascha lijkt een zesde zintuig te hebben voor het doorgronden van workflows en het spotten van bottlenecks. Ze stapt een werkvloer op, stelt twee vragen en haar eerste idee heeft zich al gevormd. Zó logisch, ik had het zelf moeten bedenken."

"Iedereen zou een Natascha moeten hebben."


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn