NRdoet
Veiligheidskundige Trainer Vertrouwenspersoon voor het kleine MKB

Aanbevolen informatie, producten, diensten en trainingen van derden

Scrol naar beneden en klik op de gekleurde balk om naar de externe links te gaan. 

BHV opleidingen

Arbo RIE support Groningen is van BHV opleider en veiligheidspartner. Met een team van ervaren medewerkers en instructeurs verzorgen zij voor uw BHV-organisatie praktijkgerichte scholing en advisering en ondersteuning als het gaat om integrale veiligheid. 


BHV Playmobil

Prachtig playmobil voor BHV table top oefeningen.Loko Cartoons

Cartoons, illustraties en animaties voor alle situaties.

Lodewijk Koster heeft ook mijn cartoon gemaakt.


Otoplastieken

Werk je in een lawaaiige omgeving?
Wil je veilig werken zonder kans op blijvende gehoorbeschadiging?
Met op maat gemaakte oordoppen, ook wel otoplastieken genoemd, zorg je voor optimale gehoorbescherming op je werk. Voor goed comfort zijn op maat gemaakte oordoppen zijn dan de beste oplossing. Ze komen ook naar je toe!


Code95 opleidingen

Als vrachtwagen- en/of buschauffeur is het belangrijk dat je de nascholingsuren voor je code 95 haalt. Iedere 5 jaar heb je 35 nascholingsuren nodig. Zij helpen je om deze makkelijk en voordelig te behalen.

Als VCA niet lukt

SWB richt zich op werknemers  die moeite hebben om hun B-VCA-examen te halen. Bijvoorbeeld omdat ze niet goed met een computer overweg kunnen, moeite hebben met lezen of last hebben van faalangst. Voor deze doelgroep is  de veiligheids e-learning van SWB dé oplossing.


Veilige praktijklokalen

Instructiekaarten, checklists en informatie die van belang zijn voor de veiligheid in praktijklokalen, zoals de wettelijke arbo-eisen, aansprakelijkheid, groepsgrootte en sociaal gedrag van jongeren. Van Voion, maar ook goed te gebruiken voor MKB werkvloeren.


Info Bouw en Infra

Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid. 

Op de site staat veel handige informatie over veiligheid.


Veiligheidsprotocol opleidingen

Veiligheidsprotocol Opleidingsbedrijven Bouw en Infra 2020 van Volandis 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn