RI&E EN VEILIGHEIDSKUNDIGE ONDERSTEUNING
voor het kleine MKB in Groningen, Friesland en Drenthe

GETTING THINGS DONE

Vaak doen we ons werk omdat we dat nou eenmaal al jaren doen. We verliezen oog voor veiligheid, vinden verandering lastig en het lukt niet altijd meer om plezier te hebben in wat we doen. 

✓ VEILIGHEID
Mijn doel is het vergroten van veiligheid op de werkvloer van het kleine MKB in Groningen, Friesland en Drenthe.

✓ PRAGMATISCH
Dat doe ik door veiligheidskundige ondersteuning waarbij ik exact geef wat nodig is, waar het nodig is en wanneer het nodig is. Niet meer, maar ook zeker niet minder. We starten met de RI&E om boven water te krijgen welke risico's er zijn.

✓ EFFICIËNT
De preventiemedewerker en de mensen op de werkvloer faciliteer ik door zinvolle, praktische acties en tools te geven. Dan kan iedereen gewoon lekker aan het werk zijn. Veilig en met een positieve mindset. 

SIDEKICK

De term Sidekick gebruik ik omdat ik niet langdurig, fulltime als interim projectleider wil werken. Dat heb ik jaren met plezier in loondienst gedaan, maar het is tijd om 'terug' te gaan naar de werkvloer, maar niet langer dan echt nodig is. Daar gebeurt wat mij betreft het échte werk. Zonder de mensen op de werkvloer zijn we nergens. 

ERVARING

De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan met onder meer projectmanagement, lean-methodieken, contractmanagement van schoonmaak en afval en teammanagement in een wereld van logistiek, transport, schoonmaak en productie. Nu geef ik onder andere schoonmaaktrainingen en ondersteun ik, als veiligheidskundige, het MBK op gebied van veiligheid.

Het meest heb ik geleerd en genoten van en met de mensen op de werkvloer. 

LEAN

Ontzettend gaaf vind ik het toepassen van lean tools en methodieken. Lean in de operatie is de basis van mijn aanpak. Ik doe alleen wat echt iets toevoegt aan de medewerkers, veiligheid en het proces.

ACTIE !

Ellenlange vergaderingen. Oneindige agenda's. Acties die niet worden opgepakt. Langdurig wachten op toestemming van budgethouders. Echt, je kunt me niet moedelozer krijgen. Ik heb teveel energie en ben te daadkrachtig om daar op te zitten wachten.  

Ik word blij van korte overleggen met de mensen die direct betrokken zijn bij de operatie. De experts dus. Dan komen de zaken bijna vanzelf voor elkaar.  

Hoewel je brandjes misschien het liefst wilt voorkomen, ben ik dol op het blussen. Snelle acties, maar wel met een duurzaam resultaat. Want zonder een goede structuur laat ik je niet achter.   

NRdoet

NRdoet staat voor Natascha Russchen 'doet'. Ik maak namelijk zaken 'van doen'. 

Hier volgt mijn zelfbedachte promo. 

Met mijn analytisch vermogen, het gen om direct een oplossing te zien, de kunst om structuur aan te brengen in een veelheid van taken en mijn daadkracht ben ik jouw perfecte Sidekick. 

Voor mij houdt pragmatisch in dat mijn aanpak nuttig en praktijkgericht is. Ik werk doelgericht en gebruik hulpmiddelen die voor iedereen makkelijk toe te passen zijn.

Nieuwsgierig of dit klopt? Daar kom je maar op één manier achter.

PRIVÉ

Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Haren bij Groningen. Daar genieten we van ons samenzijn, ons huis, de bossen, de mensen... kortom, van ons leven!

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn