NRdoet
Voor veiligheid op de werkvloer in Groningen, Friesland en Drenthe

Klantervaringen

De manier van werken van Natascha wekt vertrouwen, is persoonlijk, open en betrokken. "NRdoet" staat echt voor veiliger werken.
Veiligheidskundiger Rogier BergsmaNatascha kwam bij ons in het Maaklab en gaf ons in korte tijd tal van 'tips and tricks' voor de veiligheid in de werkplaats. In het document wat we daarna van haar ontvingen geeft ze in heldere taal en beeld een opsomming van haar aanbevelingen, waar we gelijk mee aan de slag kunnen. Haar stijl is rustig, vriendelijk, helder en betrokken.
MAAK-Lab Gro SKKEK Maartje Peters 

Super leuke vrouw!

Goede opleiding en we hadden een super leuke groep. Het was erg gezellig tijdens de lessen 

Super leuke docent! Natascha is een topper! 

SVS basisopleiding schoonmaken


Natascha heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke docent. Ze staat haar mannetje als ze voor de klas staat en ze zorgt voor een prettige sfeer binnen een groep cursisten. Tot slot maakt Natascha de lesstof begrijpelijk doormiddel van heldere praktijkvoorbeelden.
Helder Chauffeurs A. Atsma

 

 

Natascha heeft bij mijn bedrijf de RI&E uitgevoerd. Het resultaat is een rapport waar ik echt wat mee kan. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, Natascha is een echte professional! 
MijnPakketDienst R. de Jonge

 


Bij Heusinkveld hebben we NRdoet gevraagd ons te ondersteunen bij alles wat veiligheid aangaat. Werkelijk alles wordt desgevraagd opgepakt en opgelost, van de volledige RI&E met de toets, tot toolboxen en VIB's. Met de kennis van zaken van NRdoet ben je verzekerd van een tot in de puntjes uitgewerkte veiligheidsportfolio! 
Heusinkveld R. Hitman

 

Natascha lijkt een zesde zintuig te hebben voor het doorgronden van workflows en het spotten van bottlenecks. Ze stapt een werkvloer op, stelt twee vragen en haar eerste idee heeft zich al gevormd. Zó logisch, ik had het zelf moeten bedenken." NS


 

Als iemand het woord executiekracht begrijpt, dan is het Natascha. Of het nu gaat om (creatieve) oplossingen bedenken, de organisatorische lijnen uitzetten of om het najagen van de uitvoering. Tel daarbij op dat Natascha een prettig persoon is om mee samen te werken. Kortom: Natascha kun je om een boodschap sturen!" 
NS P.J. Vos

 

Met Natascha van NRdoet is het prettig samenwerken. Zeer kundig en met veel enthousiasme om issues samen of zelfstandig aan te pakken. Je kunt met een gerust hart je bedrijfsveiligheid door Natascha laten verbeteren of deze met haar hulp professioneel uitbouwen. Trainingen en keuringen kun je via NRdoet uitbesteden, wat het pakket compleet maakt. Voor iedere kleine MKB'er is NRdoet onmisbaar! 
Heusinkveld R. Hitman


Natascha kwam langs bij Werken Metzorg en legde in 1 uur uit wat veiligheid, RIE etc betekent in de praktijk. Direct voor zien van realistische achtergrondinformatie. Wat een duidelijke en direct bruikbare informatie en hulp. Ook erg laagdrempelig. Ik zou haar direct weer vragen bij een volgende klus!
Werk en met Zorg L. Snijder


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn