Advies, training en actie op de werkvloer van het MKB

QUICK SCAN

Met de Quick scan doen we uitgebreid onderzoek naar het verbeterpotentieel van de processen in jouw bedrijf. We starten met een vrijblijvende MINI-SCAN. Op basis van de uitkomst kun je bepalen of je NRdoet wilt inzetten. 

1. Er volgt een uitgebreide opname van jouw bedrijf waarbij ik dieper in het proces duik en ook je medewerkers interview. Op basis daarvan schrijf ik een praktisch advies over de wijze waarop verbeteringen zijn te realiseren.

2. De uitkomsten van de scans en het advies deel ik live m.b.v. een presentatie die is toegespitst op jouw proces, de verbetermogelijkheden en je medewerkers. Ik laat zien hoe je, samen met je team, de processen naar een hoger niveau kunt tillen. 

3. Na de presentatie implementeren we de verbeteringen. Dit kunnen lean-tools zijn, proceswijzigingen, het vastleggen van nieuwe of bestaande werkzaamheden. Het optimaal inzetten van medewerkers kan ook van grote toegevoegde waarde zijn. Net als orde & netheid, de basis voor overzicht en structuur. 

4. Ongeveer 2 maanden na de implementatie kom ik langs voor een 2e gratis mini scan. Hieruit zal blijken of de verbeteringen zichtbaar zijn en of de tools nog op de juiste manier gebruikt worden. We bespreken samen of ik nog ergens mee kan helpen. 

De doorlooptijd van de QUICK-SCAN is afhankelijk van diverse factoren. Na de intake geef ik hiervoor een indicatie. 

QUICK-ASSIST


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn