Jouw veiligheidskundige, trainer & vertrouwenspersoon
voor het kleine MKB

Heb jij al een RI&E en is de veiligheid op de werkvloer al helemaal op orde?

Veilig werken, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar juist dát is wellicht de grootste valkuil. De wettelijk verplichte RI&E is een goed begin, maar vormt slechts de basis van het veiligheidsbeleid binnen de onderneming.

Weten al jouw medewerkers écht hoe ze veilig kunnen werken? Heeft de preventiemedewerker écht alle kennis in huis om zijn of haar taken goed te kunnen uitvoeren? Kortom, leeft het veiligheidsdenken binnen de gehele organisatie wérkelijk?

Wil jij meer aandacht voor veiligheid op de werkvloer en kun je wel wat hulp gebruiken? 

Ik geef je de veiligheidskundige ondersteuning die past bij jouw bedrijf, zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. 

Veiligheid wordt leuk met NRdoet!

Trainingen

Veiligheidstrainingen waar de mensen op de werkvloer écht wat aan hebben!

RI&E abonnement

 Voor de RI&E én een jaar lang veiligheidskundige ondersteuning van de preventiemedewerker.

RI&E en los aanbod

Van een RI&E of BHV plan tot het uitvoeren van werkplekinspecties.
Met Natascha van NRdoet is het prettig samenwerken. Zeer kundig en met veel enthousiasme om issues samen of zelfstandig aan te pakken. Je kunt met een gerust hart je bedrijfsveiligheid door Natascha laten verbeteren of deze met haar hulp professioneel uitbouwen. Trainingen en keuringen kun je via NRdoet uitbesteden, wat het pakket compleet maakt. Voor iedere kleine MKB'er is NRdoet onmisbaar! - R. Hitman, Heusinkveld Engineering

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn