NRdoet
Trainingsacteur
Logo Trainingsacteur

Versterk jouw training met een trainingsacteur!


Ben je op zoek naar een waardevolle toevoeging aan je trainingen? Sta je open voor het creëren van realistische oefensituaties en het versterken van de leerervaring van jouw deelnemers?


Als gecertificeerd trainingsacteur kan ik je ondersteunen bij het optimaliseren van jouw trainingen en het bieden van een interactieve en impactvolle leeromgeving.


Inzet Trainingsacteur

TRAININGSACTEUR

€ 275 excl. 9% btw

Inclusief

    • Intakegesprek met trainer
    • Dagdeel van 3 uur als trainingsacteur
    • 1 uur totale reistijd (hierna € 50 per uur)
    • 50 km (hierna € 0,35 per km)
Logo Traininsacteur Academie

DIT MAG JE VAN MIJ VERWACHTEN

Levendige simulaties 

Ik breng situaties tot leven door realistische personages te spelen. Door middel van improvisatie en inlevingsvermogen zorg ik ervoor dat de deelnemers zich kunnen inleven in verschillende praktijksituaties.


Gerichte feedback

Na elke oefening geef ik constructieve feedback aan de deelnemers. Ik ben in staat om waardevolle inzichten te delen over verbale en non-verbale communicatie, het opbouwen van relaties en het omgaan met lastige situaties.


Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Ik pas me aan aan de verschillende trainingsstijlen en -thema's. We hebben van tevoren een intake zodat ik me kan voorbereiden op de specifieke behoeften van jouw training. Dat kan gaan om bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden, leiderschapstraining of conflictbeheersing.


Professionele samenwerking

Als trainingsacteur werk ik graag samen met de trainer om de gewenste leerresultaten te bereiken. Ik sta open voor feedback en draag graag bij aan het creëren van een effectieve en boeiende leerervaring voor de deelnemers.


Ben jij trainer en op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare trainingsacteur?


Neem dan contact met me op om kennis te maken.


Als we een klik hebben, kunnen we samen jouw deelnemers uitdagen, hun vaardigheden verbeteren en een blijvende impact maken.

Neem vandaag nog contact op en laten we samenwerken om jouw trainingen naar een nóg hoger niveau te tillen!